Welkom bij Flow-studio!  

Mijn naam is Lisette.

​Ondernemen, spiritualiteit en creativiteit heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen.

Doordat ik altijd full-time werkte in het bedrijfsleven, bleven deze eigenschappen beperkt.Ik had een goede baan, en vond mijn werk heel interessant, maar er miste iets, en de drang naar meer diepgang, creatief zijn, en vrijheid werd steeds sterker. 

Naast mooie reizen maken en yoga wilde ik nog meer van dit soort mooie dingen ontdekken en heb toen besloten een dag minder te gaan werken. Dit was een klein begin naar meer creatieve vrijheid.

Toen ik mijn baan verloor in 2014 door de crisis, werd deze weg helemaal vrijgemaakt.Ik ging meer naar yoga,en ben begonnen met schilderen en fotograferen.​​

Ik ben een gevoelsmens, en word blij van kleine dingen, en ben van nature altijd op zoek naar authentieke mensen en hou van mooie, natuurlijke en liefst handgemaakte producten, en na een lange sollicitatie periode van afwijzing na afwijzing heb ik het roer omgegooid en heb toen besloten om daar mijn werk van te maken.

Om mijn creativiteit, spiritualiteit en ondernemen te combineren, heb ik toen op 9 november 2015 Flow-studio opgericht.

Dit was een enorm spannende tijd, ik moest een KVK nummer aanvragen om met deze nieuwe uitdaging te gaan starten, en waar begin je dan en welke weg ga je dan bewandelen?

Omdat het toevallig op mijn pad kwam was het eerste idee om een handgemaakte suede armband uit Italie te gaan verkopen in Nederland. De eigenaar in Italie ging er mee akkoord.

Ik begon uit te zoeken wat werkt, en wat niet werkt. Ik begon in mijn vriendenkring en op kleine kerstmarktjes met het verkopen van de armband.

Op een van deze kerstmarktjes kreeg ik een tip om me in te schrijven voor een Ibiza Markt. 

Zodoende heb ik mij ingeschreven voor de Ibiza Xperience. Vanaf dat moment volgde het ene Ibiza evenement het andere op, want dit bleek een succes, en ben ik steeds op zoek gegaan naar mooie producten om aan mijn bedrijfje toe te voegen, en is in februari 2017 zelfs mijn eigen webshop online gegaan.De evenementen bleven elkaar opvolgen, en zo hebben we de zomer van 2016, 2017 en 2018 als nomaden alle stranden van Nederland gezien, haar in de wind, en heerlijk op je slippers, en in de zon je spullen verkopen.

Dit was een fantastische tijd en we hebben hier zoveel inspirerende mensen ontmoet, waar hele bijzondere vriendschappen uit zijn ontstaan.

Net op het moment dat ik de evenementen fysiek toch wel zwaar begon te vinden, diende zich er ineens een geweldig nieuw project aan. Ik werd gevraagd om te werken in de mooie kunstgalerie in Voorburg.

In deze omgeving word ik omringd door de meest lieve en inspirerende mensen en kan ik mijn liefde voor creatief zijn,ondernemen en mooie producten zoeken combineren met mijn webshop.

Ik koop nu mooie producten in van beginnende ondernemers met een mooi verhaal en verkoop deze op mijn website en in de kunstgalerie. Ik doe met mijn bedrijfje ook veel liefdadigheidswerk en dat is het mooiste wat je kunt bijdrage voor mensen in pijnlijke en moeilijke situaties in hun leven.

Wat mij altijd zal bij blijven is de wens van de ernstige zieke Michelle, zij wilde haar dakterras in Ibizastijl. Wij hebben dit met een groepje lieve collega ondernemers voor elkaar gekregen. 

Deze vrijheid, daar gaat het om en geeft de meeste voldoening die er is.

Ik hoop dat ik jullie ook kan inspireren met de mooie dingen die ik doe en hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik. 

​​

​Liefs,

Lisette

line.png

© 2016 - 2021 FLOW-STUDIO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel