RETOUREN​ 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@flow-studiol.nl of maak gebruik van het herroepingsformulier 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@flow-studiol.nl of maak gebruik

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij willen heel graag tevreden klanten, dus mail me altijd met vragen, zodat we samen een passende oplossing kunnen bedenken. 

 

line.png

© 2016 - 2021 FLOW-STUDIO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel